Szállítás

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Személyes átvétel nyitvatartási időben: hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között a Villányi út 11–13., 211. szobában.

E-book termékeink a bankkártyás fizetést követően azonnal letölthetőek.

Nyomtatott köteteinket 500 gr alatti súlyú csomag esetén a Magyar Posta Zrt., 500 gr fölötti súlyú csomag esetén a GLS segítségével az ország bármely pontjára kiszállítjuk az Ön által megadott címre. Külföldi szállítás esetén egyedi postaköltséget számítunk fel, ez ügyben keresse fel a Kiadó kereskedelmi munkatársát az alábbi email címen: kereskedelem@napvilagkiado.hu vagy hétfőtől csütörtökig 9.00-16.00 között ezen a telefonszámon: +36 1 381 8141.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

0,50 kg-ig 625 Ft,
2 kg-ig 1910 Ft,
10 kg-ig 2300 Ft,
10 kg feletti rendelés esetén 2710 Ft.

(A postai díjszámítás értelmében a súly a teljes feladott csomagra, nem az egyes kötetekre értendő.)

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A megrendelt könyvek kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a – sértetlen – könyvért kifizetett vételárat visszatérítjük Önnek legkésőbb az elállást, illetve a könyv visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a könyv visszajuttatásának költségeit is Ön viseli.

A fentiek csak a sértetlen könyvekre vonatkoznak. Hibásan érkezett vagy a szállítás során megsérült küldemény esetén a “Garancia” pont alatti feltételek érvényesek.

GARANCIA

Az Ön által megrendelt könyv(ek)re a Napvilág Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdahibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ha a készletünkben már nincs hibátlan példány, akkor lehetősége van más kiadványt választani. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek.

REKLAMÁCIÓ BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA, KIVIZSGÁLÁSÁNAK HATÁRIDEJE

Ha az Ön példánya hibás vagy sérült, kérjük, jelezze fenti elérhetőségeinken, és egyeztetünk arról, hogyan hajtjuk végre a könyv cseréjét.

Emailen küldött reklamációjára 1 munkanapon belül válaszolunk.

 


 

CÍMÜNK:

Villányi úti Konferenciaközpont
II. emelet, 211. szoba

1114 Budapest, Villányi út 11–13.

Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig 9–16 óráig

Telefon: 06 1 381 8141

kiado@napvilagkiado.hu