Szállítás

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

E-book termékeink a bankkártyás fizetést követően azonnal letölthetőek.

Nyomtatott köteteinket a Magyar Posta Zrt. segítségével az ország bármely pontjára kiszállítjuk az Ön által megadott címre. Külföldi szállítás esetén egyedi postaköltséget számítunk fel, ez ügyben keresse fel a Kiadó kereskedelmi munkatársát az alábbi email címen: kereskedelem@napvilagkiado.hu vagy hétfőtől csütörtökig 8.30-16.00 között ezen a telefonszámon: +36 1 311 4866.

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

0,50 kg-ig 390 Ft,
2 kg-ig 1630 Ft,
5 kg-ig 1850 Ft,
10 kg-ig 1960 Ft,
10 kg feletti rendelés esetén 2180 Ft.

(A postai díjszámítás értelmében a súly a teljes feladott csomagra, nem az egyes kötetekre értendő.)

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A megrendelt könyvek kézhezvételétől számított nyolc munkanapon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a – sértetlen – könyvért kifizetett vételárat visszatérítjük Önnek legkésőbb az elállást, illetve a könyv visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a könyv visszajuttatásának költségeit is Ön viseli.

A fentiek csak a sértetlen könyvekre vonatkoznak. Hibásan érkezett vagy a szállítás során megsérült küldemény esetén a “Garancia” pont alatti feltételek érvényesek.

GARANCIA

Az Ön által megrendelt könyv(ek)re a Napvilág Kiadó minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdahibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt díjmentesen kicseréljük. Ha a készletünkben már nincs hibátlan példány, akkor lehetősége van más kiadványt választani. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek.

REKLAMÁCIÓ BENYÚJTÁSÁNAK MÓDJA, KIVIZSGÁLÁSÁNAK HATÁRIDEJE

Ha az Ön példánya hibás vagy sérült, kérjük, jelezze Kiadónkban (telefonon hétfőtől csütörtökig 8.30-16.00 között: 311-48-66, emailben: kereskedelem@napvilagkiado.hu), és egyeztetünk arról, hogyan hajtjuk végre a könyv cseréjét.

Emailen küldött reklamációjára 1 munkanapon belül válaszolunk.